Tilskud og støtteordninger

Tilskud og støtteordninger

Den Europæiske Union har vedtaget en lov, som har til formål at øge interessen for brugen af vedvarende energikilder (RES) i 2009 (2009/28/EC). Artikel 2 i dette direktiv beskriver, hvilke energikilder anses som værende vedvarende. Det omfatter aerotermi (energi fra luften), hydrotermi (energi fra vand) samt geotermi (energi fra umiddelbar under jordoverfladen). Direktivet understreger nødvendigheden af varmepumper for at kunne anvende disse vedvarende energikilder.

Den Europæiske Union støtter vedvarende energi fra varmepumper, hvorfor et flertal af EU-medlemslande tilbyder tilskud til sådanne projekter. Der findes forskellige tilskudsordninger og finansielle støtteordninger, som reducerer investeringsomkostninger og i visse tilfælde også driftsomkostninger med tocifrede procentsatser.

Et opvarmningssystem baseret på en varmepumpe er karakteriseret af holdbarhed, lav vedligeholdelse samt lave driftsomkostninger. Eurostat informationer viser, at opvarmning stadig udgør 49% af omkostningerne i private hjem. Derfor er et nøje udvalgt og professionelt opvarmningssystem af afgørende betydning for alle husejere.

Thermias varmepumper giver op til 80% i energibesparelser, 50-75% besparelser på driftsomkostninger og kan reducere  CO2 belastningen med omkring 50%. Dog medfører beslutningen om at installere et opvarmningssystem med vedvarende energi en større investering, som dog forholdsvis hurtigt tjener sig ind pga. energibesparelserne. Det er en relativ ny teknologi, og du skal sikre dig, at du har alle informationer samt være opmærksom på, at systemet virkelig kan opfylde dine behov og forventninger.

Du er velkommen til at kontakte en autoriseret Thermia-installatør for flere informationer om tilskuds- og støtteordninger i dit land.

Kontakt

Har du spørgsmål, er vi klar med viden og gode råd

Skriv til os

Din accept kan trækkes tilbage på ethvert tidspunkt ved at sende en mail til... mere
Din accept kan trækkes tilbage på ethvert tidspunkt ved at sende en mail til vores Data Protection Officer: info@thermia.com fra den samme mail adresse, som din accept vedrører. Vi profilerer ikke dine oplysninger. Dine oplysninger deles ikke udenfor den Europæiske Økonomiske Union eller med multinationale virksomheder. skjul
Administrator af dine person oplysninger er Thermia AB, Box 950, 671 29 Arvika, Sverige... mere
Administrator af dine person oplysninger er Thermia AB, Box 950, 671 29 Arvika, Sverige. Send venligst alle spørgsmål vedr. Databeskyttelse til vores Data Protection Officer: info@thermia.com.Dine oplysninger benyttes til at besvare din henvendelse under forudsætning af, at databehandling er lovlig, hvis den er påkrævet for at indgå en aftale om besvarelse. Ved at acceptere ovenstående, accepterer du samtidig, at vi må sende dig marketing indhold. Du kan finde hele vores finde fuld information om dine person oplysninger i vores fortrolighedspolitik. skjul
* Obligatorisk felt

Thermia Denmark

Thermia Varmepumper

Thermia Varmepumper

77 77 78 00