Svenske Thermia ser stort dansk potentiale for varmepumper

Svenske Thermia ser stort dansk potentiale for varmepumper

Regeringens ambitiøse mål for grøn omstilling bliver fra nytår hjulpet godt på vej af svenske Thermia, der nu går all-in på det danske marked for varmepumper. Ifølge Thermia Varmepumper halter Danmark langt efter Sverige, når det handler om at udnytte jordvarme Thermias varmepumper har i mange år været tilgængelige på det danske marked, hvor Danfoss har været en af Thermias danske salgskanaler og udviklingspartner. Men en lykkelig skilsmisse åbner nu op for, at den svenske producent af varmepumper på egen hånd vil tage en rigtig god bid af det danske marked for varmepumper gennem mere direkte salgskanaler.

- Det danske marked er interessant, fordi potentialet er stort. I Sverige vælger flertallet af bygherrerne at installere varmepumper, mens det i Danmark er mindre end hver femte danske bolig, der får en varmepumpe. Muligheden for at skabe et stort dansk marked for varmepumper er derfor kolossal, siger Hans Wreifält, eksportdirektør i Thermia AB, der glæder sig til at komme tættere på de danske kunder.

Den svenske producent af varmepumper har med stor interesse fulgt det danske marked, og det indgår i overvejelserne, at Danmark og danskerne for længst har taget den grønne dagsorden til sig. Der er ifølge Thermia rigtig gode muligheder for, at danske boligejere, bygherrer og installatører kan høste gode og effektive jordvarmeløsninger lige op af den danske muld.

- Med varmepumper kan man meget enkelt hente den naturlige jordvarme op til opvarmning, køling og varmt vand i alle slags bygninger. Kombineret med grøn, dansk vindkraft til at drive pumperne er der tale om 100 procent fossilfri energi. Vi forventer derfor også, at danskerne i meget større omfang får øjnene op for varmepumper. Vi er i al fald parat til at levere energirigtige løsninger, siger Hans Wreifält.

Det kan danskerne så forvisse sig om, når Thermia Varmepumper A/S den 1. januar 2020 åbner eget selskab i Danmark. Thermia Varmepumper vil rådgive, sælge og supportere sine løsninger direkte til installatørerne på det danske marked, indtil videre med samme smart home integration til Danfossprodukter, som de to virksomheder hidtil har arbejdet sammen om. Thermia’s hidtige samarbejdspartner, Klimadan A/S, fortsætter uændret som salgskanal.

Foreløbig er det besluttet, at Thermia Varmepumper A/S får adresse i Trekant-området, og Thermia er lige nu i fuld gang med at opbygge de kommercielle og tekniske kompetencer, som det danske marked behøver. Det bliver således Thermia Varmepumper A/S selv, som betjener alle danske kunder, både private og kommercielle, i samarbejde med installatører og samarbejdspartnere.

Kontakt

Har du spørgsmål, er vi klar med viden og gode råd

Skriv til os

Din accept kan trækkes tilbage på ethvert tidspunkt ved at sende en mail til... mere
Din accept kan trækkes tilbage på ethvert tidspunkt ved at sende en mail til vores Data Protection Officer: info@thermia.com fra den samme mail adresse, som din accept vedrører. Vi profilerer ikke dine oplysninger. Dine oplysninger deles ikke udenfor den Europæiske Økonomiske Union eller med multinationale virksomheder. skjul
Administrator af dine person oplysninger er Thermia AB, Box 950, 671 29 Arvika, Sverige... mere
Administrator af dine person oplysninger er Thermia AB, Box 950, 671 29 Arvika, Sverige. Send venligst alle spørgsmål vedr. Databeskyttelse til vores Data Protection Officer: info@thermia.com.Dine oplysninger benyttes til at besvare din henvendelse under forudsætning af, at databehandling er lovlig, hvis den er påkrævet for at indgå en aftale om besvarelse. Ved at acceptere ovenstående, accepterer du samtidig, at vi må sende dig marketing indhold. Du kan finde hele vores finde fuld information om dine person oplysninger i vores fortrolighedspolitik. skjul
* Obligatorisk felt

Thermia Denmark

Thermia Varmepumper

Thermia Varmepumper

77 77 78 00