Ny Thermia Calibra

Ny Thermia Calibra

Overlegen effektivitet, enestående komfort og ekstremt lavt støjniveau betyder, at denne unikke jordvarmepumpe sætter nye standarder inden for dens segment ved at muliggøre en reduktion af varmeregningen på op til 80%.
Et avanceret kontrolsystem og brugen af inverterteknologi er en del af hemmeligheden bag Thermia Calibra. Med en af de højeste  ydeevner (COP) er denne innovative varmepumpe specielt designet til lavenergihuse og giver familier et uovervindeligt niveau af varmtvandskomfort og er beviseligt omkostningseffektiv.

“Med en COP på op til 5,8*, er varmepumpen Thermia Calibra et meget pragmatisk alternativ i forhold til traditionelle varmeløsninger til lavenergihuse. Dette innovative koncept vil være attraktivt for europæiske familier, som søger en stabil og effektiv opvarmning af deres hjem, samtidigmed at de minimerer deres belastning af miljøet. Da den nye varmepumpe kan optage energi fra enten jorden eller fra vand er det en dobbelt vedvarende energikilde”, udtaler Hans Wreifalt, International Sales Director hos Thermia Heat Pumps.

Inverterteknologien som benyttes i varmepumpen leverer enestående resultater, som Thermia Product Manager, Petter Lykken forklarer: “En af nøglerne til dens imponerende ydeevne er dens stærke controller, som benytter inverterteknologien fuldt ud. Den nye varmepumpe imødekommer selv de højeste krav, og er helt i sin egen klasse i forhold til varmtvandsproduktion. Endvidere gør det nye mekaniske design af Calibra den til den mest støjsvage varmepumpe inden for sit segment. Under brug kan støjniveauet være så lavt som 28 dB - et niveau som kan sammenlignes med lyden af raslende blade på et træ.”

Inverterteknologien justerer kontinuerligt varmepumpens afgivende effekt til det aktuelle behov og gør det dermed muligt at kunne levere 100% af en families energibehov. Hvilket omvendt betyder, at ejeren ikke behøver at betale for dyr ekstra opvarmning.

Thermia Calibra tilbyder den hurtigste og mest omkostningseffektive varmtvandsproduktion inden for dens segment. I private hjem betyder dette, at mere varmt vand leveres hurtigere og ved meget lave omkostninger. Dette muliggøres via to teknologier udviklet af Thermia: selve frekvensomformeren (inverter) og TWS-teknologi (Tap Water Stratification) med en indbygget 180 liter vandbeholder. I dagligt brug betyder dette, at det ikke er noget problem at imødekomme høje varmtvandsbehov morgen eller aften.

Versionen med indbygget varmtvandsbeholder er tilgængelig i grå eller hvid. Den nye Thermia Calibra er også tilgængelig i en Duo variant med en dertil hørende MBH Calibra varmtvandsbeholder der fås i 2 størresler: 200 og 300 liter.
Calibra 7 med en effect på 1,5-7 kW og Calibra 12 på 3-12 kW er de mest kompakte produkter i Thermia’s inverter-drevne serie.

Alle produkter i denne serie er idéelle for installationer I nye energieffektive huse samt ældre huse der skal udskifte varmekilde.

Se mere om Thermia Calibra

Kontakt

Har du spørgsmål, er vi klar med viden og gode råd

Skriv til os

Din accept kan trækkes tilbage på ethvert tidspunkt ved at sende en mail til... mere
Din accept kan trækkes tilbage på ethvert tidspunkt ved at sende en mail til vores Data Protection Officer: info@thermia.com fra den samme mail adresse, som din accept vedrører. Vi profilerer ikke dine oplysninger. Dine oplysninger deles ikke udenfor den Europæiske Økonomiske Union eller med multinationale virksomheder. skjul
Administrator af dine person oplysninger er Thermia AB, Box 950, 671 29 Arvika, Sverige... mere
Administrator af dine person oplysninger er Thermia AB, Box 950, 671 29 Arvika, Sverige. Send venligst alle spørgsmål vedr. Databeskyttelse til vores Data Protection Officer: info@thermia.com.Dine oplysninger benyttes til at besvare din henvendelse under forudsætning af, at databehandling er lovlig, hvis den er påkrævet for at indgå en aftale om besvarelse. Ved at acceptere ovenstående, accepterer du samtidig, at vi må sende dig marketing indhold. Du kan finde hele vores finde fuld information om dine person oplysninger i vores fortrolighedspolitik. skjul
* Obligatorisk felt

Thermia Denmark

Thermia Varmepumper

Thermia Varmepumper

77 77 78 00