Energitekniske løsninger til større ejendomme

Geotermisk energi til din virksomhed

Lorem ipsum

Geotermiske varmepumper trækker varme fra jorden, øger dens temperatur og leder den ind i ejendommens energisystem. Om sommeren kan processen helt enkelt omvendes. Varmepumpen samler varmen fra ejendommen, deponerer den tilbage i jorden og køler derved effektivt ejendommen.

Øgning af energieffektiviteten i en ejendom er et grundlæggende og økonomisk mål i mange europæiske lande. I fremtiden vil varmepumper med deres enorme energieffektivitet spille en central rolle i at nå disse mål. Varmepumper kombinerer opvarmning, varmt vand, varm luft samt køling i én økonomisk og miljøvenlig enhed. De er velegnet til ejendomme med høje behov til opvarmning, køling samt varmt vand.

Teknologien bag er veletableret og tilbyder en række fordele såsom øget komfort, reducering af energiforbruget og CO2-udledning, samt betydelige besparelser på drifts- og vedligeholdelsesomkostninger.

Geotermisk varmepumpe - det bedste af det bedste

Lorem ipsum

Geotermiske varmepumper tilhører den mest effektive metode på markedet for opvarmning og køling. Fordi de helt enkelt flytter varme fra ét sted til et andet, i stedet for at generere den fra en brændstofkilde som olie eller naturgas.

Geotermiske varmepumper trækker varme fra jorden, øger dens temperatur og leder den ind i ejendommens energisystem. Om sommeren kan processen helt enkelt vendes om.

Varmepumpen samler varmen fra ejendommen og deponerer den tilbage i jorden og køler derved effektivt ejendommen.

Kontakt

Har du spørgsmål, bedes du kontakte os

Skriv til os

Din accept kan trækkes tilbage på ethvert tidspunkt ved at sende en mail til... mere
Din accept kan trækkes tilbage på ethvert tidspunkt ved at sende en mail til vores Data Protection Officer: info@thermia.com fra den samme mail adresse, som din accept vedrører. Vi profilerer ikke dine oplysninger. Dine oplysninger deles ikke udenfor den Europæiske Økonomiske Union eller med multinationale virksomheder. skjul
Administrator af dine person oplysninger er Thermia AB, Box 950, 671 29 Arvika, Sverige... mere
Administrator af dine person oplysninger er Thermia AB, Box 950, 671 29 Arvika, Sverige. Send venligst alle spørgsmål vedr. Databeskyttelse til vores Data Protection Officer: info@thermia.com.Dine oplysninger benyttes til at besvare din henvendelse under forudsætning af, at databehandling er lovlig, hvis den er påkrævet for at indgå en aftale om besvarelse. Ved at acceptere ovenstående, accepterer du samtidig, at vi må sende dig marketing indhold. Du kan finde hele vores finde fuld information om dine person oplysninger i vores fortrolighedspolitik. skjul
* Obligatorisk felt

Thermia hovedkontor i Sverige

Thermia Varmepumper

Thermia Varmepumper

+45 24 47 23 45