Energitekniske løsninger til større ejendomme

Geotermisk energi til din virksomhed

Lorem ipsum

Geotermiske varmepumper udvinder varme fra jorden, komprimerer temperaturen og leder den ind i ejendommens energisystem. Om sommeren kan processen enkelt vendes om, så varmepumpen samler udvinder fra bygningen, deponerer den tilbage i jorden og derved effektivt køler ejendommen.

Øget energieffektivitet i bygninger er et grundlæggende bæredygtighedsmål og en del af sund økonomisk ledelse for virksomheder i hele Europa. I fremtiden er varmepumper med deres enorme energieffektivitet et vigtigt middel til at nå disse mål. En varmepumpe kombinerer opvarmning, varmt vand, varm luft og køling i én effektiv og miljøvenlig enhed, og det er en velegnet løsning til ejendomme med stort behov for opvarmning, køling samt varmt vand.

Geotermisk teknologi er anerkendt for at levere høj komfort, reduceret energiforbrug og lavere CO2-udledning og samtidig give betydelige besparelser på drifts- og vedligeholdelses-omkostningerne.

Geotermisk varmepumpe - det bedste af det bedste

Lorem ipsum

Geotermiske varmepumper tilhører de mest effektive løsninger på markedet for opvarmning og køling. Helt enkelt fordi de flytter eksisterende varme fra ét sted til et andet, i stedet for at brænde fossilt brændstof som for eksempel olie eller naturgas.

Geotermiske varmepumper udvinder varme fra jorden, komprimerer dens temperatur og leder den ind i ejendommens energisystem. Om sommeren kan processen enkelt vendes om.

Ved effektiv køling trækker varmepumpen varmen ud af luften i bygningen og deponerer den tilbage i jorden.

Kontakt

Har du spørgsmål, er vi klar med viden og gode råd

Skriv til os

Din accept kan trækkes tilbage på ethvert tidspunkt ved at sende en mail til... mere
Din accept kan trækkes tilbage på ethvert tidspunkt ved at sende en mail til vores Data Protection Officer: info@thermia.com fra den samme mail adresse, som din accept vedrører. Vi profilerer ikke dine oplysninger. Dine oplysninger deles ikke udenfor den Europæiske Økonomiske Union eller med multinationale virksomheder. skjul
Administrator af dine person oplysninger er Thermia AB, Box 950, 671 29 Arvika, Sverige... mere
Administrator af dine person oplysninger er Thermia AB, Box 950, 671 29 Arvika, Sverige. Send venligst alle spørgsmål vedr. Databeskyttelse til vores Data Protection Officer: info@thermia.com.Dine oplysninger benyttes til at besvare din henvendelse under forudsætning af, at databehandling er lovlig, hvis den er påkrævet for at indgå en aftale om besvarelse. Ved at acceptere ovenstående, accepterer du samtidig, at vi må sende dig marketing indhold. Du kan finde hele vores finde fuld information om dine person oplysninger i vores fortrolighedspolitik. skjul
* Obligatorisk felt

Thermia Denmark

Thermia Varmepumper

Thermia Varmepumper

77 77 78 00