Ejere af ejendomme

Lavenergi ejendomme

En lavenergi ejendom er hvilken som helst type ejendom, som benytter mindre energi end en konventionel ejendom. Det første skridt i retningen af en miljøvenlig ejendom integreres i planlægningen. Denne tager hele ejendommens livscyklus i betragtning allerede fra begyndelsen.

Den rette varmepumpe kan afdække en lang række applikationer i ét enkelt system, fra opvarmning og varmt vand til køling samt opvarmning af swimmingpools. Derved undgås investering i og vedligeholdelse af flere systemer. Da mange lande netop nu standardiserer kravene til nye ejendomme, har det aldrig været mere vigtigt at vælge en fremtidssikret energikilde.

Varmepumper arbejder i harmoni med aktuelle trends så som “Thermally Active Building Systems” (TABS). Disse systemer integrerer indendørs klimahåndtering i ejendommens materialer og minimerer derved konventionelle teknologier.

Udskiftning & Retrofit

De besparelser, som en varmepumpe kan give, afhænger af ejendomstype, geografisk placering og det eksisterende opvarmningssystem.

Varmepumper kan tilpasses eksisterende opvarmningssystemer og kan endda kombineres med forskellige supplerende energikilder så som solpaneler eller gas. Dette gør varmepumper ideelle til renoveringer, hvor de kan installeres i sammenhæng med et delvist retrofit. I disse tilfælde erstattes det eksisterende system, hvilket så som besparende element kan anvendes som hjælpevarmer ved eksempelvis spidsbelastninger.

Procesvarme applikationer

Industrielle processer skaber enorme mængder af varmespild, som oftest ikke genanvendes. Fra hydrauliske pressere og tungt maskineri til tørretumblere, madlavning, opbevaring af madvarer – selv animalsk affald på gårde eller postevandet, som bruges til varmebehandlingsanlæg til planter – kan varmepumper bruges til at gendanne og genbruge spildvarmen i mange applikationer. Jo varmere kilden er, jo større besparelser kan der opnås.

Et vindende koncept - tre funktioner i én enhed

Alle vores varmepumper med jorden som kilde til erhvervsbrug giver enkle funktioner i én enhed: opvarmning, varmt vand til private hjem samt køling. Varmepumperne giver opvarmning til såvel radiator- som gulvvarmesystemer.

Thermia har en unik metode til varmtvandsproduktion, kaldet “Hot Gas Technology”. Dette gør det muligt at producere store volumener af varmt vand ved meget lave omkostninger i den del af året, hvor bygningen opvarmes. Vores varmepumper kan også balancere tilførslen af store mængder af varme om vinteren og mindre behov for varmt vand om sommeren. Der er ingen brug for store varmtvandsbeholdere, og du behøver ikke en stor kedel eller et supplerende system kun til varmtvandsproduktionen.

De store glasoverflader i mange moderne bygninger er fantastiske i de mørke vintermåneder men fører ofte til overophedning om sommeren. Passiv køling giver et perfekt indendørsklima hele året rundt. Om nødvendigt kan denne understøttes af aktiv køling ved at bruge varmepumpens kompressor. Såvel passiv som aktiv køling er langt mere økonomisk end traditionel airconditioning.

Fleksibelt energisystem

Thermias varmepumper findes i udgangsstørrelser fra 11 kW op til 88 kW. Det er også muligt at kaskadeforbinde dem til at opnå 1400 kW opvarmningskapacitet. Kaskadeforbundne pumper starter i sekvens alt afhængig af energibehovet. Dette sikrer, at der på intet tidspunkt bruges mere energi end behovet uagtet udgangen. Endvidere gør en kaskadeforbindelse det muligt for dig at dele din investering op i 2 eller 3 faser eller for at øge størrelsen af dit opvarmningssystem efterhånden som dine behov øges.

Simultan opvarmning og køling

Simultan opvarmning og køling gør det muligt for dig yderligere at reducere driftsomkostningerne. For at opnå dette forbindes flere varmepumper parallelt mellem varme og kolde bufferbeholdere. Varmepumpen skifter så ganske enkelt mellem varmt og koldt, afhængig af behovet i bygningen. Eksempelvis, mens hotellets konferencerum køles ned, benyttes den overskydende varme, som udtrækkes fra rummet til at producere varmt vand til hotellets swimmingpool eller SPA-område.

5 års garanti

Kvaliteten af vores garantier afspejler de høje standarder i vores produktionsprocesser. Thermia Mega dækkes af en garanti på alle funktionelle dele, hvilket giver en tryg komfort og giver ingen uforudsete udgifter til reservedele. Hvis en garanti reparation er nødvendig, vil en autoriseret forhandler svare og udføre reparationen samt kun anvende originale Thermia reservedele.

Thermia Online

Alle Thermias varmepumper kan udstyres med Thermia Online, en funktion som tillader fjernbetjening og overvågning ved brug af smartphone eller computer. Vores onlinesystem giver installatører omfangsrige diagnosticeringsdata og kan også gøre det muligt for dem at svare hurtigt på meddelelser eller give adgang til et live-feed på systemets ydeevne. Onlinekontrol og overvågning optimerer energieffektiviteten for ejere med ejendomme placeret forskellige steder.

Kontakt

Har du spørgsmål, bedes du kontakte os

Skriv til os

Din accept kan trækkes tilbage på ethvert tidspunkt ved at sende en mail til... mere
Din accept kan trækkes tilbage på ethvert tidspunkt ved at sende en mail til vores Data Protection Officer: info@thermia.com fra den samme mail adresse, som din accept vedrører. Vi profilerer ikke dine oplysninger. Dine oplysninger deles ikke udenfor den Europæiske Økonomiske Union eller med multinationale virksomheder. skjul
Administrator af dine person oplysninger er Thermia AB, Box 950, 671 29 Arvika, Sverige... mere
Administrator af dine person oplysninger er Thermia AB, Box 950, 671 29 Arvika, Sverige. Send venligst alle spørgsmål vedr. Databeskyttelse til vores Data Protection Officer: info@thermia.com.Dine oplysninger benyttes til at besvare din henvendelse under forudsætning af, at databehandling er lovlig, hvis den er påkrævet for at indgå en aftale om besvarelse. Ved at acceptere ovenstående, accepterer du samtidig, at vi må sende dig marketing indhold. Du kan finde hele vores finde fuld information om dine person oplysninger i vores fortrolighedspolitik. skjul
* Obligatorisk felt

Thermia hovedkontor i Sverige

Thermia Varmepumper

Thermia Varmepumper

+45 24 47 23 45