Bæredygtig boligforening

Spar penge hver dag - og mange penge over tid

Lorem ipsum

Derefter vil varmepumpen være en uudtømmelig og ekstrem billig energi, der reducerer driftsomkostninger og øger rentabiliteten. Hele dagen, hver dag i hele systemets levetid. I forhold til den totals livscyklus (LCC) af dit system kan intet overgå en varmepumpe. Sådan er det!

HVAC-systemer udgør typisk omkring 40% af det totale energiforbrug i erhvervsejendomme. Varmepumper giver dig op til 75% af den energi, du behøver “helt gratis” og samtidig holde brugerne i din ejendom varme om vinteren og kølige om sommeren.

Anskaffelsesomkostningerne for et varmepumpesystem er højere end for et konventionelt brændstofbaseret system af sammenlignelig størrelse. Men det er netop dér, det bliver interessant.

Ligemeget, hvor stort eller komplekst dit system er, vil din oprindelige investering i varmepumpen blive betalt tilbage over mindre end 10 år i form af de besparelser, du opnår i dit energiforbrug.

Komfort for brugere og lejere

Da de efter behov kan give fuld kapacitet til enten opvarmning eller køling, giver varmepumper en enestående komfort. Nogle installationer kan dække op til 100% af dine opvarmningsbehov. Det betyder, at det ikke er nødvendigt at bruge støtte varme og ekstra airconditioning. En geotermisk varmepumpe kan klare det hele selv.

CO2-reduktion - imødekommer de planlagte mål

Geotermiske varmepumper bruger kun en lille mængde elektricitet, hvilket gør det muligt for dig af reducere både dit forbrug af olie eller naturgas samt dit CO2-aftryk. Hvis du vælger at benytte elektricitet fra en vedvarende energikilde, vil din energiforsyning blive nærmest klima neutral.

5 års garanti

Thermia’s garantidækninger afspejler de høje standarder i vores produktionsprocesser. Thermia Mega dækkes af en garanti på alle funktionelle dele, hvilket giver en tryg komfort uden uforudsete udgifter til reservedele. Hvis en garanti reparation er nødvendig, vil en autoriseret forhandler tage ansvar og udføre reparationen med originale Thermia reservedele.

Thermias kunder fortæller om deres oplevelser

 • Hele området udgør 8.600 m2 i lejligheder og 1.400 m2 af andre indendørsområder så som garager etc. De stigende omkostninger til forsyningsvæsnet var hovedårsagen til, at beboerne begyndte at se sig om efter en ny løsning til opvarmning.

  Thermia Mega et fornuftigt valg til lejlighedskomplekser

  HSB Fabriken (Hyresgästernas Sparkasse- och Byggnadsförening och Fabriken) er en boligforening i Arvika - en by i svenske Vermland. Foreningen repræsenterer 11 ejendomme opført i midt 80'erne, der huser omkring 200 personer.

  Alle beboere nyder nu varme og komfort om vinteren, mens boligforeningen er i stand til at spare op mod 65.000 € i varmesæsonen.”

 • Fra begyndelsen planlagde investorerne at bruge vedvarende energi til at opvarme og køle ejendommen. Lejlighederne har gulvvarme og -køling.

  Energieffektivitet på italiensk

  I Trento i Norditalien findes et nybygget ejendomskompleks med 68 lejligheder, dels til leje og dels til salg. Ejendommen er beliggende i Monte Capuccini - et gammelt stenbrud i Trento.

  Takket være brugen af geotermi og solceller vil Cappuccini lejlighederne stå som et strålende eksempel på energieffektivitet, energibesparelser og bæredygtighed.”

Kontakt

Har du spørgsmål, er vi klar med viden og gode råd

Skriv til os

Din accept kan trækkes tilbage på ethvert tidspunkt ved at sende en mail til... mere
Din accept kan trækkes tilbage på ethvert tidspunkt ved at sende en mail til vores Data Protection Officer: info@thermia.com fra den samme mail adresse, som din accept vedrører. Vi profilerer ikke dine oplysninger. Dine oplysninger deles ikke udenfor den Europæiske Økonomiske Union eller med multinationale virksomheder. skjul
Administrator af dine person oplysninger er Thermia AB, Box 950, 671 29 Arvika, Sverige... mere
Administrator af dine person oplysninger er Thermia AB, Box 950, 671 29 Arvika, Sverige. Send venligst alle spørgsmål vedr. Databeskyttelse til vores Data Protection Officer: info@thermia.com.Dine oplysninger benyttes til at besvare din henvendelse under forudsætning af, at databehandling er lovlig, hvis den er påkrævet for at indgå en aftale om besvarelse. Ved at acceptere ovenstående, accepterer du samtidig, at vi må sende dig marketing indhold. Du kan finde hele vores finde fuld information om dine person oplysninger i vores fortrolighedspolitik. skjul
* Obligatorisk felt

Thermia Denmark

Thermia Varmepumper

Thermia Varmepumper

77 77 78 00