Arkitekter og rådgivende ingeniører

Alt på ét sted - arbejd mere effektivt med Thermia

Hvis du ønsker en løsning, hvor du får alt på ét sted i forhold til opvarmning, varmt vand samt køling til erhverv – så er du kommet til det rette sted. Thermia har 50 års erfaring med varmepumper og en lang liste af cases og glade kunder. Vi er stolte over at være det firma, som tilbyder en komplet produktpalette inden for varmepumper til erhvervsbrug.

I stedet for at fokusere på kun at sælge varmepumper, tilstræber vi at levere hele energisystemer. Med Thermia har du fuld frihed til at udlægge dit system således, som det passer til netop dit projekt. Det begynder med dit valg af varmepumpe og hardware, vi udarbejder sammen med dig et integreret system, som dækker dine behov inklusive indendørstilbehør, varmtvandsbeholdere og systemspecifikation helt frem til idriftsættelse og overdragelse af systemet.

Vigtigheden af dimensionering

Den vigtigste faktor ved installation af varmepumper er dimensioneringen. Selvom den er langt mere effektiv og miljøvenlig, så er en varmepumpe ikke så ligetil som et olie- eller gasfyr, og effektiviteten er i højere grad afhængig af energiløsningens dimensionering. Dette skyldes at effektiviteten af en varmepumpe er tæt forbundet med driftstemperaturen. Jo lavere driftstemperaturen er i rørsystemet, radiatorer, gulvvarmen etc. jo højere er effektiviteten. For at dit system kan fungere ved lavest mulige temperaturer, skal hvert element i systemet dimensioneres meget nøjagtigt. Dette gør faktorer som rør størrelser, kontrolstrategi, gulv- eller radiatordesign, ventilatorer eller aktive kølelofter meget vigtige.

På baggrund af mere end 50 års erfaring har vi udviklet vores eget dimensioneringssoftware, HPC 2.0 (varmepumpeberegner). På baggrund af klimazoner, termisk inerti, mængden af glas, opvarmnings- og kølingsbehov samt metoden til energifordeling gør HPC 2.0 det muligt for os at vælge den helt rigtige varmepumpe eller pumper samt give et nøjagtigt skøn over systemets årlige driftsomkostninger.

Design dit eget varmesystem online

Gør din designproces nemmere og hurtigere med Thermias „System Solution Generator“.

At designe et varmesystem kan være tidskrævende og omfattende. Hvad enten du bygger et privat hjem eller installerer et nyt system i et eksisterende hjem som del af en renovering. Det kan være udfordrende at udarbejde, hvilket varmesystem der passer bedst til dine behov.

Ved at benytte vores online ”System Solution Generator“, er det nemt at designe dit eget varmesystem med en Thermia varmepumpe. Du kan vælge mellem opvarmning alene, opvarmning med varmt brugsvand eller tilføje swimmingpoolopvarmning eller køling eller shunt kreds. Du kan tilmed tilføje yderligere varmtvandsbeholdere eller supplerende varmekilde. Det bedste af det hele; når dit systemdesign er færdigt, modtager du automatisk en komplet liste over systemkomponenter.

Den online „System Solution Generator“ har to store fordele:

  1. hurtigt og enkelt systemdesign og
  2. skematisk diagram over opvarmningen godkendt af Thermia.

Med „System Solution Generator“, er det nemt at designe hvad som helst – fra private hjem til store hoteller eller lejlighedskomplekser.

„System Solution Generator“ – arbejd hurtigere og nemmere, med det samme!

Med Thermia kan alle energiløsninger skræddersyes

Vores tilbehør af høj kvalitet, ekstrem holdbarhed og funktionalitet er udviklet til at understøtte perfekt idriftsættelse og skabe et skræddersyet system specielt designet til dine behov. Alt vores tilbehør er blevet testet i kommercielle bygninger i Nordeuropas krævende klima.

Thermias løsninger tilbyder en enestående fleksibilitet, lige fra levering af enkelt tilbehør til store kommercielle energiløsninger. Hvis du har brug for større volumener af varmt vand eller brug for bufferbeholdere, tilbyder vi en række beholdere, som er kompatible med vores serier af varmepumper. Alle er blevet testet omfattende i det nordlige Europas barske klima.

Undervisning og dokumentation

Det er vigtigt for os, at vores varmepumper bliver installeret, idriftsat og vedligeholdt efter de højeste standarder. Derfor tilbyder vi brancheførende dokumentation og kurser for installatører og rådgivende ingeniører for at vise, hvordan de bedste komfortniveauer og den højeste effektivitet opnås med ethvert Thermia-system.

Selvom varmepumpen arbejder i en lignende funktion som et køleskab, kræver installationen af et geotermisk energisystem ekspertviden med forståelse for den komplekse teknologi. Thermia har fremstillet en omfattende række af teknisk dokumentation til at understøtte denne proces, fra enkle og nemme installationsvejledninger til dybdegående informationer om avancerede systemløsninger.

Næstefter korrekt dimensionering er gennemført idriftsættelse det næste vigtige skridt at opnå et pålideligt, problemfrit energisystem, som vil arbejde effektivt i mange år fremover.

Termiske respons tests – energikilde meter for meter

Når lodrette jordsonder, som bruges med Thermias varmepumpesystemer med jorden som kilde, udlægges, er en kritisk faktor varmeledningsforholdene. Termiske respons tests bruges til at måle den forhåndenværende termiske ledningsevne og kan også måle den termiske modstand i de installerede lodrette jordsonder. Termiske respons tests anvendes for det meste i dag til at specificere flere lodrette jordsonder, hvor viden om de termiske forhold i undergrunden kan hjælpe med at undgå, at de lodrette jordsonder udlægges for små, hvilket fører til ringe ydeevne i systemet, eller at overdimensionere dem, hvilket medfører unødvendige omkostninger.

Termiske respons tests giver svaret på spørgsmål såsom, hvor meget energi der kan udtrækkes fra et borehul og giver derved svaret på hvor mange borehuller, der er nødvendige til en given bygning. På denne måde kan resultaterne af termiske respons tests give et præcist overblik over antallet af borehuller, deres dybde og størrelsen af varmepumpen.

Termiske respons tests kan bruges supplerende i HPC 2.0 beregningerne og tilbydes af certificerede Thermia partnere.

Du tilstræber BREEAM eller LEED, og det gør vi også

Miljøklassificeringerne BREEAM og LEED er de to vigtigste i Europa inden for ejendomscertificering med hensyn til vedvarende energi, de dækker mere end 75% af alle ejendomscertificeringer.

I dag arbejder de fleste ejendomme typisk med separate systemer for opvarmning, køling samt varmt vand. Resultatet er, at en enorm mængde energi går til spilde. Thermia tilbyder et langt mere effektivt alternativ, hvilket kan dække op til 70% af ejendommens energiforbrug, levere maksimal energieffektivitet ved minimale driftsomkostninger og reducere CO2-udledningen. Varmepumper gør det muligt for dig at opretholde tre funktioner i én enhed, dette hjælper dig til en bedre certificering. Som dit eneste kontaktpunkt, gør vi det muligt at opnå en miljøvenlig ejendom ganske enkelt og på en besparende måde.

5 års garanti

Kvaliteten af vores garantier afspejler de høje standarder i vores produktionsprocesser. Thermia Mega dækkes af en garanti på alle funktionelle dele, hvilket giver en tryg komfort og giver ingen uforudsete udgifter til reservedele. Hvis en garanti reparation er nødvendig, vil en autoriseret forhandler svare og udføre reparationen samt kun anvende originale Thermia reservedele.

Thermia Online

Alle Thermias varmepumper kan udstyres med Thermia Online, en funktion som tillader fjernbetjening og overvågning ved brug af smartphone eller computer. Vores onlinesystem giver installatører omfangsrige diagnosticeringsdata og kan også gøre det muligt for dem at svare hurtigt på meddelelser eller give adgang til et live-feed på systemets ydeevne. Onlinekontrol og overvågning optimerer energieffektiviteten for ejere med ejendomme placeret forskellige steder.

Thermia Online-appen findes til såvel Android som til iPhone.

Kontakt

Har du spørgsmål, bedes du kontakte os

Skriv til os

Din accept kan trækkes tilbage på ethvert tidspunkt ved at sende en mail til... mere
Din accept kan trækkes tilbage på ethvert tidspunkt ved at sende en mail til vores Data Protection Officer: info@thermia.com fra den samme mail adresse, som din accept vedrører. Vi profilerer ikke dine oplysninger. Dine oplysninger deles ikke udenfor den Europæiske Økonomiske Union eller med multinationale virksomheder. skjul
Administrator af dine person oplysninger er Thermia AB, Box 950, 671 29 Arvika, Sverige... mere
Administrator af dine person oplysninger er Thermia AB, Box 950, 671 29 Arvika, Sverige. Send venligst alle spørgsmål vedr. Databeskyttelse til vores Data Protection Officer: info@thermia.com.Dine oplysninger benyttes til at besvare din henvendelse under forudsætning af, at databehandling er lovlig, hvis den er påkrævet for at indgå en aftale om besvarelse. Ved at acceptere ovenstående, accepterer du samtidig, at vi må sende dig marketing indhold. Du kan finde hele vores finde fuld information om dine person oplysninger i vores fortrolighedspolitik. skjul
* Obligatorisk felt

Thermia hovedkontor i Sverige

Thermia Varmepumper

Thermia Varmepumper

+45 24 47 23 45