Lars Lilholt valgte jordvarme fra Klimadan

Det siger vores kunder Lars Lilholt

En intelligent løsning med varmepumper

Lars Lilholt fik installeret et jordvarmeanlæg fra Klimadan. Og det har han ikke fortrudt. Det fungerer perfekt, han sparer penge og passer samtidigt på miljøet.
Da Lars Lilholts gamle oliefyr skulle pensioneres, faldt valget på et jordvarmeanlæg fra Klimadan A/S - hvorfor og hvordan det er gået siden, kan du se mere om i denne video.

Fakta om løsningen:

Huset

  • 400 m² bolig med 3 badeværelser

  • Blandet gulvvarme og radiatorer

  • Årligt olieforbrug på 40.000 – 50.000 kr.

Og så fungerer anlægget bare helt af sig selv. Det er langt nemmere end for dem, der vælger f.eks. pillefyr. Der er heller ikke problemer med at anlægget ikke kan levere varme nok.

Jordvarmeanlæg

  • Thermia Diplomat Optimum Duo G3 17 kW

  • 1.000 meter jordslange

  • 250 liters varmtvandsbeholder

  • 300 liters buffer


Besparelse

  • Ca. 30.000-35.000 kr. årligt

  • Tilbagebetalingstid 5-6 år

Kontakt

Har du spørgsmål, er vi klar med viden og gode råd

Skriv til os

Din accept kan trækkes tilbage på ethvert tidspunkt ved at sende en mail til... mere
Din accept kan trækkes tilbage på ethvert tidspunkt ved at sende en mail til vores Data Protection Officer: info@thermia.com fra den samme mail adresse, som din accept vedrører. Vi profilerer ikke dine oplysninger. Dine oplysninger deles ikke udenfor den Europæiske Økonomiske Union eller med multinationale virksomheder. skjul
Administrator af dine person oplysninger er Thermia AB, Box 950, 671 29 Arvika, Sverige... mere
Administrator af dine person oplysninger er Thermia AB, Box 950, 671 29 Arvika, Sverige. Send venligst alle spørgsmål vedr. Databeskyttelse til vores Data Protection Officer: info@thermia.com.Dine oplysninger benyttes til at besvare din henvendelse under forudsætning af, at databehandling er lovlig, hvis den er påkrævet for at indgå en aftale om besvarelse. Ved at acceptere ovenstående, accepterer du samtidig, at vi må sende dig marketing indhold. Du kan finde hele vores finde fuld information om dine person oplysninger i vores fortrolighedspolitik. skjul
* Obligatorisk felt

Thermia Denmark

Thermia Varmepumper

Thermia Varmepumper

77 77 78 00