Enestående varme-effektivitet

Fantastisk opvarmning takket være en Thermia varmepumpe

Opvarmningsbehovet i hjemmet

Det gamle oliefyr blev udskiftet med en luft-baseret Thermia Atec 13 varmepumpe og en indendørs “Plus-pakke” omfattende en 3-15 kW el-patron installeret. En klasse-A cirkulationspumpe og 3-vejsventil samt en 300 liter varmtvandsbeholder.

Ejeren besluttede sig for at fjerne sit gamle solvarmesystem og bruge varmepumpen som den eneste kilde til opvarmning og varmt vand.

Med Thermia Atec er denne slovenske familie i stand til at spare op til 2.000 €, hver varmesæson.

Seasonal Performance Factor (SPF) er afgørende - dag-til-dag målinger

I dette tilfælde var Seasonal Performance Factor (SPF) for 12-måneders perioden 3,3. Beregningen af SPF tager højde for al den energi, som forbruges til opvarmningen i huset, producering af varmt vand samt el-patronens forbrug, såvel som den energi, der bruges til afrimning af udendørsenheden i de kolde måneder.

SPF er den bedste måde at måle de reelle besparelser. Det gengiver varmepumpens reelle tal - og ikke blot teoretiske tal fra et datablad,” forklarer Yasin Jodeh, som er Technical Manager hos Atlas Trading d.o.o.

Kontakt

Har du spørgsmål, er vi klar med viden og gode råd

Skriv til os

Din accept kan trækkes tilbage på ethvert tidspunkt ved at sende en mail til... mere
Din accept kan trækkes tilbage på ethvert tidspunkt ved at sende en mail til vores Data Protection Officer: info@thermia.com fra den samme mail adresse, som din accept vedrører. Vi profilerer ikke dine oplysninger. Dine oplysninger deles ikke udenfor den Europæiske Økonomiske Union eller med multinationale virksomheder. skjul
Administrator af dine person oplysninger er Thermia AB, Box 950, 671 29 Arvika, Sverige... mere
Administrator af dine person oplysninger er Thermia AB, Box 950, 671 29 Arvika, Sverige. Send venligst alle spørgsmål vedr. Databeskyttelse til vores Data Protection Officer: info@thermia.com.Dine oplysninger benyttes til at besvare din henvendelse under forudsætning af, at databehandling er lovlig, hvis den er påkrævet for at indgå en aftale om besvarelse. Ved at acceptere ovenstående, accepterer du samtidig, at vi må sende dig marketing indhold. Du kan finde hele vores finde fuld information om dine person oplysninger i vores fortrolighedspolitik. skjul
* Obligatorisk felt

Thermia Denmark

Thermia Varmepumper

Thermia Varmepumper

77 77 78 00