Energivenlig opvarmning

Et grønt beboelsesområde med grøn energii

Uuesalu betyder privatliv og natur

Uuesalu er et beboelsesområde, som ligger blot 8 km fra Tallinn midtby. Idyl, fred og venlige beboere er nogle af de få nøgleord, som sammenfatter atmosfæren i Uuesalu. Området er meget populært, især blandt unge mennesker og børnefamilier, da der er gode store huse, mange grønne områder og en optimal infrastruktur.

‘...da vi så billederne - var vi med det samme begejstrede! Ikke blot arkitekturen og valget af materialer er imponerende, men også den geotermiske opvarmning...' fortæller Stanislav Kalov, hvis familie var den første kunde i Uuesalu Kodu.

Energivenlig opvarmning i moderne, energieffektive hjem

Boligrammer og infrastruktur er specifikt designet med henblik på at opnå en grøn og naturvenlig effekt. Alle husene er godt isolerede, forsynet med 3-lags vinduer i plastikrammer for at reducere varmeudledningen. Alle huse er udstyret med jord-baserede Thermia Diplomat eller Thermia Diplomat G3 varmepumper med integrerede varmtvandsbeholdere.
Den vedvarende energi kommer fra jordvarmeslangerne - et horisontalt loop, som er gravet omkring 1,5 meter ned under overfladen. “Alle beboere vil drage fordel af det vedvarende energisystem,” fortæller Toomas Kibus, som er leder af vedvarende energi og opvarmning hos Airwave.

Kontakt

Har du spørgsmål, er vi klar med viden og gode råd

Skriv til os

Din accept kan trækkes tilbage på ethvert tidspunkt ved at sende en mail til... mere
Din accept kan trækkes tilbage på ethvert tidspunkt ved at sende en mail til vores Data Protection Officer: info@thermia.com fra den samme mail adresse, som din accept vedrører. Vi profilerer ikke dine oplysninger. Dine oplysninger deles ikke udenfor den Europæiske Økonomiske Union eller med multinationale virksomheder. skjul
Administrator af dine person oplysninger er Thermia AB, Box 950, 671 29 Arvika, Sverige... mere
Administrator af dine person oplysninger er Thermia AB, Box 950, 671 29 Arvika, Sverige. Send venligst alle spørgsmål vedr. Databeskyttelse til vores Data Protection Officer: info@thermia.com.Dine oplysninger benyttes til at besvare din henvendelse under forudsætning af, at databehandling er lovlig, hvis den er påkrævet for at indgå en aftale om besvarelse. Ved at acceptere ovenstående, accepterer du samtidig, at vi må sende dig marketing indhold. Du kan finde hele vores finde fuld information om dine person oplysninger i vores fortrolighedspolitik. skjul
* Obligatorisk felt

Thermia Denmark

Thermia Varmepumper

Thermia Varmepumper

77 77 78 00