Private boliger – Cases

Private boliger

Thermias kunder fortæller om deres oplevelser

 • Da Lars Lilholts gamle oliefyr skulle pensioneres, faldt valget på et jordvarmeanlæg fra Klimadan A/S - hvorfor og hvordan det er gået siden, kan du se mere om i denne video.

  Lars Lilholt valgte jordvarme fra Klimadan

  Lars Lilholt fik installeret et jordvarmeanlæg fra Klimadan. Og det har han ikke fortrudt. Det fungerer perfekt, han sparer penge og passer samtidigt på miljøet.

  - Og så fungerer anlægget bare helt af sig selv. Det er langt nemmere end for dem, der vælger f.eks. pillefyr. Der er heller ikke problemer med at anlægget ikke kan levere varme nok.

 • Boligrammer og infrastruktur er specifikt designet med henblik på at opnå en grøn og naturvenlig effekt. Alle husene er godt isolerede, forsynet med 3-lags vinduer i plastikrammer for at reducere varmeudledningen. Alle huse er udstyret med jord-baserede Thermia Diplomat eller Thermia Diplomat G3 varmepumper med integrerede varmtvandsbeholdere.

  Energivenlig opvarmning

  Uuesalu er et beboelsesområde, som ligger blot 8 km fra Tallinn midtby. Idyl, fred og venlige beboere er nogle af de få nøgleord, som sammenfatter atmosfæren i Uuesalu. Området er meget populært, især blandt unge mennesker og børnefamilier, da der er gode store huse, mange grønne områder og en optimal infrastruktur.

  ‘...da vi så billederne - var vi med det samme begejstrede! Ikke blot arkitekturen og valget af materialer er imponerende, men også den geotermiske opvarmning...' fortæller Stanislav Kalov, hvis familie var den første kunde i Uuesalu Kodu.

 • Med Diplomat Optimum G2 har familien fået den mest effektive løsning på markedet til at producere store mængder opvarmning og masser af varmt vand på samme tid.

  Masser af varmt vand til hele familien

  Stigende omkostninger og det konstante problem med mangel på varmt vand var hovedårsagerne til, at familien Wigren-Jakobsson skiftede til geotermisk opvarmning.

  Adgang til rigeligt varmt vand er en vigtig del af dagligdagen i en stor familie.

 • Nu efter 33 års problemfri drift var det et nemt valg for dem, da de skulle udskifte deres udtjente varmepumpe med en ny. “Vi havde en Thermia JBC400M varmepumpe i 33 år.

  33 problemfri år

  Familie Josefsson fik installeret deres første Thermia varmepumpe tilbage i 1979.

  Alt har fungeret optimalt gennem alle disse år. Min hustru og jeg er meget glade og vil aldrig udskifte vores varmekilde.” Sten-Åke Josefsson

 • Efter de skiftede til en varmepumpe med luften som energikilde, kunne Mattias tilbringe mere tid sammen med sin familie i huset, i stedet for at tilbringe tid sammen med pillefyret i kælderen.

  Familie Carlsson

  Da familie Carlsson flyttede ind i deres nye hjem, brugte de et oliefyr og et pillefyr til at opvarme huset. Kedlen var ved at være udtjent, og pillefyret krævede meget opmærksomhed.

  “…vi ville gerne have en enklere hverdag. Derfor ønskede vi et opvarmningssystem, som kunne klare sig selv så meget som muligt. Med vores varmepumpe behøver vi ikke at gøre noget…”

 • Günter Oldigs bor i et énfamilies hus sammen med Angelika og to katte. Han besluttede sig for at optimere energieffektiviteten i sit eget hjem ved at isolere første-salen og taget, samt udskifte opvarmningssystemet.

  Thermia Atec – de professionelles valg

  Günter Oldigs er en certificeret og autoriseret konsulent hos en lang række tyske energiselskaber og forbund blandt andre BAFA, DENA, DEN e.V. samt GIH-Nord e.V. Han rådgiver husejere om mulighederne for energibesparende og miljøvenlige energimuligheder samt rådgiver om passende udstyr og systemer.

  Hårde kendsgerninger er svære at ignorere: aktuel ydeevne målt dag for dag

 • Ejeren besluttede sig for at fjerne sit gamle solvarmesystem og bruge varmepumpen som den eneste kilde til opvarmning og varmt vand.

  Enestående varme-effektivitet

  Det gamle oliefyr blev udskiftet med en luft-baseret Thermia Atec 13 varmepumpe og en indendørs “Plus-pakke” omfattende en 3-15 kW el-patron installeret. En klasse-A cirkulationspumpe og 3-vejsventil samt en 300 liter varmtvandsbeholder.

  Med Thermia Atec er denne slovenske familie i stand til at spare op til 2.000 €, hver varmesæson.

 • I sommeren 2014 beskadigede en voldsom storm det elektriske system. Den ødelagde også varmepumpen, som måtte skiftes ud, og efter grundige overvejelser valgte familien Thermia Atec.

  50% reduktion af energiforbruget

  I 2004 flyttede familien Heldal ind i deres nye hus i Fana i Norge.

  Vi valgte Atec, fordi den har en metet overbevisende driftshistorik, og fordi Thermia’s repræsentant leverede enestående hjælp og rådgivning” – Tormod Heldal

 • Med en geotermisk varmepumpe får de mest mulig varme ud af mindst mulig energi og slipper for at bekymre sig om el-prisernes udvikling.

  Økonomer med næse for en smart langsigtet investering

  Familien Gjefsen valgte en geotermisk varmepumpe til deres nye hus.

  Sammenlignet med alternativer, virker denne løsning måske dyrere I anskaffelse. Men på lang sigt er det sund fornuft og så ha vi valgt en varme-løsning, der nærmest er klima-neutral” - Camilla and Thor Erik

Kontakt

Har du spørgsmål, er vi klar med viden og gode råd

Skriv til os

Din accept kan trækkes tilbage på ethvert tidspunkt ved at sende en mail til... mere
Din accept kan trækkes tilbage på ethvert tidspunkt ved at sende en mail til vores Data Protection Officer: info@thermia.com fra den samme mail adresse, som din accept vedrører. Vi profilerer ikke dine oplysninger. Dine oplysninger deles ikke udenfor den Europæiske Økonomiske Union eller med multinationale virksomheder. skjul
Administrator af dine person oplysninger er Thermia AB, Box 950, 671 29 Arvika, Sverige... mere
Administrator af dine person oplysninger er Thermia AB, Box 950, 671 29 Arvika, Sverige. Send venligst alle spørgsmål vedr. Databeskyttelse til vores Data Protection Officer: info@thermia.com.Dine oplysninger benyttes til at besvare din henvendelse under forudsætning af, at databehandling er lovlig, hvis den er påkrævet for at indgå en aftale om besvarelse. Ved at acceptere ovenstående, accepterer du samtidig, at vi må sende dig marketing indhold. Du kan finde hele vores finde fuld information om dine person oplysninger i vores fortrolighedspolitik. skjul
* Obligatorisk felt

Thermia Denmark

Thermia Varmepumper

Thermia Varmepumper

77 77 78 00