Thermia Atec skærer op til 67% af varmeregningen

Beboere nyder fra første dag øjeblikkelig komfort med en Thermia varmepumpe

En varmepumpe og to succeshistorier

Jesenice er en slovensk by beliggende i den nordlige del af landet, tæt på Alperne op til den østrigske grænse. Den har en befolkning på 13.000 indbyggere og er kendt som Sloveniens centrum for minedrift og jernforekomst.

To boligforeninger er blevet enige om at reducere deres varmeregninger. Dette er historien om, hvordan to uafhængige beboelsesejendomme har indbygget den samme løsning med varmvandsproduktion til private hjem.

“Omkostningerne styrtdykkede med 70%, hvilket gav et afkast på den oprindelige investering inden for blot 3 år.”- Yasin Jodeh, Technical Manager hos Atlas Trading d.o.o.

Ved at bruge to beboelsesejendomme i Jesenice og Koroska Bela som eksempler kan investeringsafkastet tydeligt måles i, hvad varmepumpen kan levere i praksis, resultaterne af dens drift samt omfanget af besparelserne. I begge tilfælde er det den samme type varmepumpe med luften som energikilde, der blev installeret og gav sammenlignelige resultater.
Sammen med de store besparelser, kunne beboerne også nyde, at de blev uafhængige af deres tidligere energileverandør.

Da varmepumpen leverer hele behovet for varmt vand til de private hjem, er der ingen grund til at aftage varmt vand fra den lokale varmeforsyning. Regningerne viser tydeligt, hvor meget elektricitet varmepumpen bruger hver måned, hvilket har resulteret i de utrolige besparelser på op mod 70%.

Kontakt

Har du spørgsmål, er vi klar med viden og gode råd

Skriv til os

Din accept kan trækkes tilbage på ethvert tidspunkt ved at sende en mail til... mere
Din accept kan trækkes tilbage på ethvert tidspunkt ved at sende en mail til vores Data Protection Officer: info@thermia.com fra den samme mail adresse, som din accept vedrører. Vi profilerer ikke dine oplysninger. Dine oplysninger deles ikke udenfor den Europæiske Økonomiske Union eller med multinationale virksomheder. skjul
Administrator af dine person oplysninger er Thermia AB, Box 950, 671 29 Arvika, Sverige... mere
Administrator af dine person oplysninger er Thermia AB, Box 950, 671 29 Arvika, Sverige. Send venligst alle spørgsmål vedr. Databeskyttelse til vores Data Protection Officer: info@thermia.com.Dine oplysninger benyttes til at besvare din henvendelse under forudsætning af, at databehandling er lovlig, hvis den er påkrævet for at indgå en aftale om besvarelse. Ved at acceptere ovenstående, accepterer du samtidig, at vi må sende dig marketing indhold. Du kan finde hele vores finde fuld information om dine person oplysninger i vores fortrolighedspolitik. skjul
* Obligatorisk felt

Thermia Denmark

Thermia Varmepumper

Thermia Varmepumper

77 77 78 00