Økologisk rejse med Hotel Goldene Zeit

Tjek ind på Hotel Goldene Zeit i Bayern og oplev en økologisk rejse fyldt med harmoni og afslapning

Komfort gennem vedvarende energi med et miljømæssigt fodaftryk.

Hotel Goldene Zeit er et firestjernet hotel med wellness- og konferencefaciliteter beliggende i Georgenberg i Bayern. Hotellet tilbyder store komfortable værelser med en unik stil og indretning. Wellness-afdelingen tilbyder forskellige typer massager, helsebade og hudplejebehandlinger, et canyon-rum og sauna.

“Vi er fuldt ud tilfredse med varmepumpens pålidelighed og den enestående service fra Multitherm,” bemærker hotelejer Erika Holfelder.

Velvære er en prioritet hos Goldene Zeit og en del af ejernes engagement i at skabe et økologisk klima. Bygningen er opført efter økologiske og biologiske forskrifter. Opvarmningen kommer fra geotermisk energi og en del af hotellets elektricitet genereres fra dets eget solcelleanlæg.
Opvarmningssystemet er en kombination af væg- og gulvvarme. Opvarmningsbehovet er omkring 35 Watt pr. kvadratmeter og leveres af en Thermia Robust 42. Varmepumpen leverer varme og varmt vand til alle hotellets faciliteter. “Vi er fuldt ud tilfredse med varmepumpens pålidelighed og den enestående service fra Multitherm,” bemærker hotelejer Erika Holfelder.

Kontakt

Har du spørgsmål, er vi klar med viden og gode råd

Skriv til os

Din accept kan trækkes tilbage på ethvert tidspunkt ved at sende en mail til... mere
Din accept kan trækkes tilbage på ethvert tidspunkt ved at sende en mail til vores Data Protection Officer: info@thermia.com fra den samme mail adresse, som din accept vedrører. Vi profilerer ikke dine oplysninger. Dine oplysninger deles ikke udenfor den Europæiske Økonomiske Union eller med multinationale virksomheder. skjul
Administrator af dine person oplysninger er Thermia AB, Box 950, 671 29 Arvika, Sverige... mere
Administrator af dine person oplysninger er Thermia AB, Box 950, 671 29 Arvika, Sverige. Send venligst alle spørgsmål vedr. Databeskyttelse til vores Data Protection Officer: info@thermia.com.Dine oplysninger benyttes til at besvare din henvendelse under forudsætning af, at databehandling er lovlig, hvis den er påkrævet for at indgå en aftale om besvarelse. Ved at acceptere ovenstående, accepterer du samtidig, at vi må sende dig marketing indhold. Du kan finde hele vores finde fuld information om dine person oplysninger i vores fortrolighedspolitik. skjul
* Obligatorisk felt

Thermia Denmark

Thermia Varmepumper

Thermia Varmepumper

77 77 78 00