Moderne SPA med et bæredygtigt opvarmningssystem

Moderne SPA resort med et moderne bæredygtigt opvarmningssystem

Strömstad Spa

Strömstad Spa er det eneste Decléor Flagship SPA i det nordlige Europa. Det er et state-of-the-art hotel med 232 værelser og omfattende SPA-faciliteter og det bedste udbud af SPA-behandlinger og produkter. Selve SPA-området dækker 2.000 kvadratmeter fordelt på to etager.

24.000 m2 hotel, SPA-område, kontorer, butikker og lejligheder opvarmes af Thermia varmepumper.

Komfort hele året rundt med Themia

Vores innovative opvarmningssystem er baseret på varmepumper, der bruger havvand med en temperatur på 0-5°C om vinteren og 15-20°C om sommeren. Det er nok til at give en enestående energieffektivitet og et højt komfortniveau til ejendommen hele året rundt,” forklarer Olle Olson, som er chef for den tekniske vedligeholdelse på Strömstad Spa.

Hotellet og SPA-området opvarmes via 18 Thermia Robust varmepumper med en samlet kapacitet på 715 kW leverer opvarmning, køling samt varmt vand til 24.000 m2 hotel, værelser, SPA-område, kontorer, butikker og lejligheder.

Kontakt

Har du spørgsmål, er vi klar med viden og gode råd

Skriv til os

Din accept kan trækkes tilbage på ethvert tidspunkt ved at sende en mail til... mere
Din accept kan trækkes tilbage på ethvert tidspunkt ved at sende en mail til vores Data Protection Officer: info@thermia.com fra den samme mail adresse, som din accept vedrører. Vi profilerer ikke dine oplysninger. Dine oplysninger deles ikke udenfor den Europæiske Økonomiske Union eller med multinationale virksomheder. skjul
Administrator af dine person oplysninger er Thermia AB, Box 950, 671 29 Arvika, Sverige... mere
Administrator af dine person oplysninger er Thermia AB, Box 950, 671 29 Arvika, Sverige. Send venligst alle spørgsmål vedr. Databeskyttelse til vores Data Protection Officer: info@thermia.com.Dine oplysninger benyttes til at besvare din henvendelse under forudsætning af, at databehandling er lovlig, hvis den er påkrævet for at indgå en aftale om besvarelse. Ved at acceptere ovenstående, accepterer du samtidig, at vi må sende dig marketing indhold. Du kan finde hele vores finde fuld information om dine person oplysninger i vores fortrolighedspolitik. skjul
* Obligatorisk felt

Thermia Denmark

Thermia Varmepumper

Thermia Varmepumper

77 77 78 00