Luksus lejligheder i London med vedvarende energi

Komfort med vedvarende energi og et grønt klimaaftryk

Oakhill Park

Oakhill Park er en luksuriøs ejendom. Lige fra det øjeblik du går ind gennem døren. Der er concierge-tjeneste, parkeringskælder, privat fitnesscenter med top udstyr og flotte haver, som giver plads til ro og afslapning.

“Oakhill Park har opnået en Code 4-bedømmelse for bæredygtige ejendomme. Det er det højeste niveau for nybyggeri i forhold til reducering af energibehov, mens der produceres 44% mindre CO2 end med et gasbaseret system.”

Gør jordbaserede varmepumper overkommelige

Dette er et unikt designet system baseret på udviklet viden fra den nordiske region, hvor opvarmning og køling med jorden eller luften som kilde har været en norm i årtier. Ved at bruge deres beviste filosofi kan vi bruge en lavere kapacitet af varmepumpe, sikre at omkostninger reduceres dramatisk samt sikre et afkast af investeringen. CO2-overholdelsen var den første udfordring i dette projekt, men det var nemt at opnå med korrekt dimensionerede varmepumper med jorden som energikilde. Da elnettet hurtigt aftager, vil varmepumper leverer opvarmning tæt på nul i CO2-udledning i den nærmeste fremtid,” forklarer Shane Murphy, Managing Director hos Ashgrove Energy Ltd.

Thermias forhandler for Storbritannien og Irland, Ashgrove Energy har designet en innovativ energiløsning til Oakhill Park i London. Tre 42 kW Thermia Robust varmepumper med jorden som energikilde leverer al opvarmning via gulvvarmesystemet og dækker alle varmtvandsbehov til ejendommens 60 lejligheder. Systemet leverer opvarmning og varmt vand til hver lejlighed til en lavere omkostning end gas og med en CO2-reducering på 44%. Kombinationen af varmepumpen, genbrug af spildenergi og gasfyret som backup giver den perfekte balance mellem investering, lavt energiforbrug og finansielle besparelser.

Kontakt

Har du spørgsmål, er vi klar med viden og gode råd

Skriv til os

Din accept kan trækkes tilbage på ethvert tidspunkt ved at sende en mail til... mere
Din accept kan trækkes tilbage på ethvert tidspunkt ved at sende en mail til vores Data Protection Officer: info@thermia.com fra den samme mail adresse, som din accept vedrører. Vi profilerer ikke dine oplysninger. Dine oplysninger deles ikke udenfor den Europæiske Økonomiske Union eller med multinationale virksomheder. skjul
Administrator af dine person oplysninger er Thermia AB, Box 950, 671 29 Arvika, Sverige... mere
Administrator af dine person oplysninger er Thermia AB, Box 950, 671 29 Arvika, Sverige. Send venligst alle spørgsmål vedr. Databeskyttelse til vores Data Protection Officer: info@thermia.com.Dine oplysninger benyttes til at besvare din henvendelse under forudsætning af, at databehandling er lovlig, hvis den er påkrævet for at indgå en aftale om besvarelse. Ved at acceptere ovenstående, accepterer du samtidig, at vi må sende dig marketing indhold. Du kan finde hele vores finde fuld information om dine person oplysninger i vores fortrolighedspolitik. skjul
* Obligatorisk felt

Thermia Denmark

Thermia Varmepumper

Thermia Varmepumper

77 77 78 00