Konference center får energi fra varmepumper

Estisk ”Smart House Competence Center” bruger geotermi

Smart houses har brug for et smart varmesystem

Rakvere Smart House Competence Centre fokuserer på at udvikle intelligente og smarte teknologier til brug i private hjem, kontorer og ejendomsadministration. Udover at være en lokal ekspert, deltager de også i forskellige europæiske initiativer om bæredygtig energi og er fortalere for energieffektivitet gennem innovative og bæredygtige huse.

“Rakvere Smart House Competence Center – estisk for bæredygtige og energieffektive løsninger.”

Fokus på miljø, energieffektivitet og komfort

Vi drager fordel af den nyeste geotermiske teknologi og på samme tid, kan vi præsentere varmepumperne til vores besøgende, som ønsker at lære mere om vedvarende teknologi i brug,” fortæller Rasmus Lindmaa, bestyrelsesmedlem i Rakvere Smart House Competence Center.

Et udvalg af bæredygtige energikilder er blevet brugt i bygningen, bl.a. både solarpaneler og jordvarme. Det er målet med Competence Centre-bygningen at fremstå som bæredygtig i sin måde at bruge energi på, og det gør den.

Opvarmning og køling leveres til bygningen via jordvarme med Thermia’s frekvensstyrede Mega varmepumper med en kapacitet på 44 kW.

Kontakt

Har du spørgsmål, er vi klar med viden og gode råd

Skriv til os

Din accept kan trækkes tilbage på ethvert tidspunkt ved at sende en mail til... mere
Din accept kan trækkes tilbage på ethvert tidspunkt ved at sende en mail til vores Data Protection Officer: info@thermia.com fra den samme mail adresse, som din accept vedrører. Vi profilerer ikke dine oplysninger. Dine oplysninger deles ikke udenfor den Europæiske Økonomiske Union eller med multinationale virksomheder. skjul
Administrator af dine person oplysninger er Thermia AB, Box 950, 671 29 Arvika, Sverige... mere
Administrator af dine person oplysninger er Thermia AB, Box 950, 671 29 Arvika, Sverige. Send venligst alle spørgsmål vedr. Databeskyttelse til vores Data Protection Officer: info@thermia.com.Dine oplysninger benyttes til at besvare din henvendelse under forudsætning af, at databehandling er lovlig, hvis den er påkrævet for at indgå en aftale om besvarelse. Ved at acceptere ovenstående, accepterer du samtidig, at vi må sende dig marketing indhold. Du kan finde hele vores finde fuld information om dine person oplysninger i vores fortrolighedspolitik. skjul
* Obligatorisk felt

Thermia Denmark

Thermia Varmepumper

Thermia Varmepumper

77 77 78 00