Keramiske produkter og geotermisk teknologi

Moderne keramiske produkter til fliselægning og geotermisk teknologi i én bygning

Butech – tro mod deres miljømæssige engagement

Butech opstod i 2001 som en del af Porcelanosa Group med målet om at støtte alle profesionelle inden for lægning af keramiske fliser. Virksomheden tilbyder en lang række materialer og konstruktionssystemer, som bruges af husejere, installationseksperter, konstruktører og arkitekter.

“Inspireret af deres miljømæssige grundværdier besluttede Butech at bruge geotermisk energi til opvarmning og køling. Resultaterne er imponerende: 75% besparelse.”

Bevidsthed om energi effektivitet, komfort og klima-aftryk

En del af virksomhedens filosofi er at have en førende rolle i introduktionen af miljøvenlige produkter og processer. Porcelanosa Grupo investerer kontinuerligt i at forbedre sine faciliteter. I 2008 besluttede Butech at bygge et nyt hovedkvarter med kontorer og udstillingsrum. Inspireret af deres miljømæssige grundværdier besluttede Butech at bruge geotermisk energi til opvarmning og køling.

Kundens strategi om innovation og Thermia’s løsninger gjorde Butech til pioner med et høj-effektivt geotermisk system,” forklarer Miguel Madero Wage, General Director hos Girod Geotermia.

Fordelt på over 3.200 m2 anvender Butech hovedkvarteret et geotermisk system med 36 borehuller i 120 meters dybde, der forsyner bygningens HVAC-system hele året rundt. Opvarmning og køling leveres via syv uafhængige varmepumper, der arbejder i ”master/slave-mode”.

Det årlige energibehov er 462.805 kWh og med et totalt elektricitetsbehov til hele installationen inklusive cirkulationspumper på 116.870 kWh giver det en sæsonpræsentationfaktor (SPF) på 3.96 med  en besparelse på 345.935 kWh per år. Det svarer til til 74,75% energibesparelse.

Kontakt

Har du spørgsmål, er vi klar med viden og gode råd

Skriv til os

Din accept kan trækkes tilbage på ethvert tidspunkt ved at sende en mail til... mere
Din accept kan trækkes tilbage på ethvert tidspunkt ved at sende en mail til vores Data Protection Officer: info@thermia.com fra den samme mail adresse, som din accept vedrører. Vi profilerer ikke dine oplysninger. Dine oplysninger deles ikke udenfor den Europæiske Økonomiske Union eller med multinationale virksomheder. skjul
Administrator af dine person oplysninger er Thermia AB, Box 950, 671 29 Arvika, Sverige... mere
Administrator af dine person oplysninger er Thermia AB, Box 950, 671 29 Arvika, Sverige. Send venligst alle spørgsmål vedr. Databeskyttelse til vores Data Protection Officer: info@thermia.com.Dine oplysninger benyttes til at besvare din henvendelse under forudsætning af, at databehandling er lovlig, hvis den er påkrævet for at indgå en aftale om besvarelse. Ved at acceptere ovenstående, accepterer du samtidig, at vi må sende dig marketing indhold. Du kan finde hele vores finde fuld information om dine person oplysninger i vores fortrolighedspolitik. skjul
* Obligatorisk felt

Thermia Denmark

Thermia Varmepumper

Thermia Varmepumper

77 77 78 00