IT-service og vedvarende teknologi på ét sted

IT-service og vedvarende teknologi på ét sted

Delta Informatica bakker op om vedvarende teknologi

Delta Informatica Spa. har mere end 20 års erfaring indenfor informationsteknologi og virksomhedsrådgivning, hvor de tilbyder forskellige typer af IT-service lige fra telefoni og online support til konsulentbistand til avancerede IBM AS 400-systemer.

“I sammenligning med mængden af naturgas og airconditioning er besparelserne cirka 51%.”

Ægte besparelser - empiriske data taler for sig selv

Siden 2012 har Delta Informatica’s hovedkvarter været placeret i et stort industriområde i Spini di Gardolo (Trentino-Alto Adige) i en bygning med flere former for vedvarende teknologi. Bygningen har gulvvarme og køling, hvilket leveres via fire uafhængige jord-baserede varmepumper, der arbejder i master/slave-drift.
Om sommeren trækker varmepumpen overskudsvarme ud af kontorerne og lagrer den i jorden. Det betyder, at sommervarmen gemmes i jorden inden vintersæsonen begynder. Mængden af varme, der føres tilbage til undergrunden overstiger udtrækket af varme om vinteren. Grundtemperaturen forbliver stabil og under den fastsatte tærskelværdi, selv betragtet over en 20-årig periode.

Kontakt

Har du spørgsmål, er vi klar med viden og gode råd

Skriv til os

Din accept kan trækkes tilbage på ethvert tidspunkt ved at sende en mail til... mere
Din accept kan trækkes tilbage på ethvert tidspunkt ved at sende en mail til vores Data Protection Officer: info@thermia.com fra den samme mail adresse, som din accept vedrører. Vi profilerer ikke dine oplysninger. Dine oplysninger deles ikke udenfor den Europæiske Økonomiske Union eller med multinationale virksomheder. skjul
Administrator af dine person oplysninger er Thermia AB, Box 950, 671 29 Arvika, Sverige... mere
Administrator af dine person oplysninger er Thermia AB, Box 950, 671 29 Arvika, Sverige. Send venligst alle spørgsmål vedr. Databeskyttelse til vores Data Protection Officer: info@thermia.com.Dine oplysninger benyttes til at besvare din henvendelse under forudsætning af, at databehandling er lovlig, hvis den er påkrævet for at indgå en aftale om besvarelse. Ved at acceptere ovenstående, accepterer du samtidig, at vi må sende dig marketing indhold. Du kan finde hele vores finde fuld information om dine person oplysninger i vores fortrolighedspolitik. skjul
* Obligatorisk felt

Thermia Denmark

Thermia Varmepumper

Thermia Varmepumper

77 77 78 00