Gyllekølingsanlæg fra Klimadan

Søren Andersens erfaring med et gyllekølingsanlæg fra Klimadan

Varmegenvinding med en varmepumpe

Indenfor svinesektoren har Klimadan mange års erfaring i forbindelse med varmegenvinding. Vi gør det muligt for dig, at udnytte den varme, der produceres ved gyllekøling. Ved at nedlægge slanger i gyllekanalerne kan vi optage overskudsvarmen fra gyllen og bruge den til opvarmning. Det giver så meget billig varme, at tilbagebetalingstiden på en sådan løsning ofte kun er 2-5 år.
Udover økonomiske besparelser giver gyllekøling også en miljømæssig gevinst, idet det nedsætter ammoniakfordampningen, og herved forbedrer klimaet i svinestalden. Skal du udvide din besætning, så er gyllekøling desuden virkelig noget, som kan være medvirkende til at hjælpe en ansøgning igennem.
Vi har over 33 års erfaring med skræddersyede løsninger til landbruget. Denne erfaring samt vores know how er din garanti for en god og driftsikker løsning.

Kontakt

Har du spørgsmål, bedes du kontakte os

Skriv til os

Din accept kan trækkes tilbage på ethvert tidspunkt ved at sende en mail til... mere
Din accept kan trækkes tilbage på ethvert tidspunkt ved at sende en mail til vores Data Protection Officer: info@thermia.com fra den samme mail adresse, som din accept vedrører. Vi profilerer ikke dine oplysninger. Dine oplysninger deles ikke udenfor den Europæiske Økonomiske Union eller med multinationale virksomheder. skjul
Administrator af dine person oplysninger er Thermia AB, Box 950, 671 29 Arvika, Sverige... mere
Administrator af dine person oplysninger er Thermia AB, Box 950, 671 29 Arvika, Sverige. Send venligst alle spørgsmål vedr. Databeskyttelse til vores Data Protection Officer: info@thermia.com.Dine oplysninger benyttes til at besvare din henvendelse under forudsætning af, at databehandling er lovlig, hvis den er påkrævet for at indgå en aftale om besvarelse. Ved at acceptere ovenstående, accepterer du samtidig, at vi må sende dig marketing indhold. Du kan finde hele vores finde fuld information om dine person oplysninger i vores fortrolighedspolitik. skjul
* Obligatorisk felt

Thermia hovedkontor i Sverige

Thermia Varmepumper

Thermia Varmepumper

+45 24 47 23 45