Energieffektivt power play

Thermia varmepumpe til Löfbergs Arena

Ishockey klub med grønne ambitioner

Udover at være hjemmebane for Färjestad Ishockey bliver Löfbergs Arena benyttet året rundt til mange forskellige aktiviteter. Varmepumper fra Thermia leverer såvel opvarmning som komfortabel køling på kontoret, til konferencegæster og til fitnessfaciliteterne.

“Vi er over 45% reduktion af energi omkostningerne.”

Fire Thermia Robust varmepumper, hver med en kapacitet på 42 kW, blev installeret på Löfbergs Arena i Karlstad i 2012. Varmepumperne leverer både varme til de store bygninger og kulde til isen i hovedarenaen og træningshallen.

Før installationen af varmepumperne var de årlige omkostninger på over 1.5 million SEK.

Varmepumper har vist sig at være en af klubbens bedste investeringer nogensinde. De besparelser, vi opnåede på energi, gjorde det muligt for os at bruge penge på andre investeringer, som er vigtige for vores udvikling,” bemærker direktøren for Färjestad Klub, Hakan Loob.

Arenaens publikumskapacitet er på 8.647 tilskuere til ishockeykampe og 10.300 til koncerter, hvilket gør den til Sveriges sjette største indendørsarena. Den kostede 160 millioner SEK at bygge og blev officielt indviet den 15. september 2001.

Arenaen har tilhørende bygninger på mere end 10.000 m2, og besparelserne har siden installationen af Thermia varmepumperne været enorme - energi omkostningerne har været på langt over 45%. “Vi valgte Thermia’s varmepumper, fordi det er en optimal og pålidelig løsning. Dette initiativ er en del af et større projekt for at forbedre energieffektiviteten, hvilket er vigtigt for både økonomien og for miljøet,” forklarer Stefan Jonsson, som er Arena Manager.

Färjestad BK er en af de mest succesfulde ishockeyklubber i Sverige. De har spillet 19 mesterskabsfinaler og vundet 9 svenske mesterskaber, inklusiv fire siden 2002. Ishockey er en meget populær sport i Sverige både for de aktive deltagere og for tilskuere.

Kontakt

Har du spørgsmål, er vi klar med viden og gode råd

Skriv til os

Din accept kan trækkes tilbage på ethvert tidspunkt ved at sende en mail til... mere
Din accept kan trækkes tilbage på ethvert tidspunkt ved at sende en mail til vores Data Protection Officer: info@thermia.com fra den samme mail adresse, som din accept vedrører. Vi profilerer ikke dine oplysninger. Dine oplysninger deles ikke udenfor den Europæiske Økonomiske Union eller med multinationale virksomheder. skjul
Administrator af dine person oplysninger er Thermia AB, Box 950, 671 29 Arvika, Sverige... mere
Administrator af dine person oplysninger er Thermia AB, Box 950, 671 29 Arvika, Sverige. Send venligst alle spørgsmål vedr. Databeskyttelse til vores Data Protection Officer: info@thermia.com.Dine oplysninger benyttes til at besvare din henvendelse under forudsætning af, at databehandling er lovlig, hvis den er påkrævet for at indgå en aftale om besvarelse. Ved at acceptere ovenstående, accepterer du samtidig, at vi må sende dig marketing indhold. Du kan finde hele vores finde fuld information om dine person oplysninger i vores fortrolighedspolitik. skjul
* Obligatorisk felt

Thermia Denmark

Thermia Varmepumper

Thermia Varmepumper

77 77 78 00