Barrico Residence – lejligheder med vedvarende energi

Moderne lejligheder med vedvarende energi

Barrico Residence

Barrico Residence er et lejlighedskompleks beliggende i det grønne landskab nær Varese-søen i Italien. Komplekset passer både til aktive mennesker og dem, der ønsker at nyde den afslappende stemning tæt på den historiske bydel og Varese’s butiksstrøg.

“Barrico Residences lejligheder er udstyret med de mest avancerede løsninger inden for energibesparelse. Brugen af geotermisk energi giver betydelige besparelser på varmt vand, opvarmning om vinteren og køling om sommeren.”

Fokus på miljø, energieffektivitet og komfort

Alle lejligheder i Barrico Residence er udstyret med de mest avancerede løsninger inden for energibesparelse - højeffektive løsninger til termisk og akustisk isolering. Brugen af geotermisk energi giver betydelige besparelser på opvarmning, varmt vand og køling om sommeren.
Ejendommens høje værdi afspejles i en moderne stil og komplementeres af Ernestomeda-køkkener inkluderet i købsprisen. For at opnå den ønskede termiske effekt blev det besluttet at installere seks Thermia Robust varmepumper til jordvarme. Varmepumperne er kaskadeforbundet, hvilket gør det muligt at starte dem i sekvens alt efter det aktuelle behov på et givent tidspunkt.

Kontakt

Har du spørgsmål, er vi klar med viden og gode råd

Skriv til os

Din accept kan trækkes tilbage på ethvert tidspunkt ved at sende en mail til... mere
Din accept kan trækkes tilbage på ethvert tidspunkt ved at sende en mail til vores Data Protection Officer: info@thermia.com fra den samme mail adresse, som din accept vedrører. Vi profilerer ikke dine oplysninger. Dine oplysninger deles ikke udenfor den Europæiske Økonomiske Union eller med multinationale virksomheder. skjul
Administrator af dine person oplysninger er Thermia AB, Box 950, 671 29 Arvika, Sverige... mere
Administrator af dine person oplysninger er Thermia AB, Box 950, 671 29 Arvika, Sverige. Send venligst alle spørgsmål vedr. Databeskyttelse til vores Data Protection Officer: info@thermia.com.Dine oplysninger benyttes til at besvare din henvendelse under forudsætning af, at databehandling er lovlig, hvis den er påkrævet for at indgå en aftale om besvarelse. Ved at acceptere ovenstående, accepterer du samtidig, at vi må sende dig marketing indhold. Du kan finde hele vores finde fuld information om dine person oplysninger i vores fortrolighedspolitik. skjul
* Obligatorisk felt

Thermia Denmark

Thermia Varmepumper

Thermia Varmepumper

77 77 78 00