Grøn omstilling

Grøn omstilling

Lorem ipsum

Mere end en fjerdedel af CO2-udledningen i Europa kommer fra opvarmning, belysning og elektricitet i vores hjem. Hele 80% heraf kommer fra opvarmning og produktion af varmt vand. Det er åbenlyst, at vi må finde alternativer og blive mere effektivitet i forhold til varmt vand, opvarmning og køling af vores bygninger.

Med to overordnede mål om at opnå

  • mest mulig energi-effektivitet for pengene
  • og maksimal bæredygtighed

skærpes kravene yderligere til designet af bygninger, deres drift samt forsyningssystemernes ydeevne.

At vores huse skal være så energi-effektive som muligt, afspejles i de store ændringer i måden, hvorpå bygninger bliver designet og konstrueret for at reducere deres negative indvirkning på miljøet.

Varmepumper udvinder energi fra undergrunden, fra luften eller fra vand og omdanner det til et miljøvenligt og bæredygtigt indendørsklima. De bruger ingen eller meget få fossile brændstoffer. Derfor er en varmepumpe ekstremt klimavenlig og potentielt dit største personlige bidrag til den grønne omstilling.

En varmepumpe kan reducere dit hjems CO2-udledning med op til 50% og blive dit personlige bidrag til at nå 20% vedvarende energi i Europa i 2020.

Kontakt

Har du spørgsmål, er vi klar med viden og gode råd

Skriv til os

Din accept kan trækkes tilbage på ethvert tidspunkt ved at sende en mail til... mere
Din accept kan trækkes tilbage på ethvert tidspunkt ved at sende en mail til vores Data Protection Officer: info@thermia.com fra den samme mail adresse, som din accept vedrører. Vi profilerer ikke dine oplysninger. Dine oplysninger deles ikke udenfor den Europæiske Økonomiske Union eller med multinationale virksomheder. skjul
Administrator af dine person oplysninger er Thermia AB, Box 950, 671 29 Arvika, Sverige... mere
Administrator af dine person oplysninger er Thermia AB, Box 950, 671 29 Arvika, Sverige. Send venligst alle spørgsmål vedr. Databeskyttelse til vores Data Protection Officer: info@thermia.com.Dine oplysninger benyttes til at besvare din henvendelse under forudsætning af, at databehandling er lovlig, hvis den er påkrævet for at indgå en aftale om besvarelse. Ved at acceptere ovenstående, accepterer du samtidig, at vi må sende dig marketing indhold. Du kan finde hele vores finde fuld information om dine person oplysninger i vores fortrolighedspolitik. skjul
* Obligatorisk felt

Thermia Denmark

Thermia Varmepumper

Thermia Varmepumper

77 77 78 00