Hvad kan en varmepumpe gøre for dig?

Opvarmning

Lorem ipsum

En varmepumpe er én af de mest besparende løsninger til at dække indendørs varmebehov. Fordi varmepumpen udnytter den opsamlede solenergi, er den samtidig miljøvenlig.

Vand er det mest almindelige drivmiddel i danske varmesystemer.

Disse systemer er ofte baseret på radiatorer og gulvvarme. Udgangstemperaturen i distributionssystemet med vand er normaltvist 30-35°C for gulvvarme og 45-55°C for radiatorer.

Uanset om du bygger nyt hus eller har et renoveringsprojekt, leverer Thermia varmepumper den temperatur, som er nødvendig i varmesystemet.

Varmt vand

Lorem ipsum

Omkring 20% af en varmepumpes energiforbrug bruges til at producere varmt vand. Det er yderst vigtigt, at der produceres tilstrækkeligt med varmt vand for at dække dine behov, derfor skal du sikre dig den rette varmepumpe til netop dine behov.

Fordi produktionen af varmt vand fylder mere og mere af dit energiforbrug (vi bruger mere vand, mens vores huse isoleres bedre og kræver stadig mindre energi), er det yderst vigtigt, at varmt vand produceres produceres, så ingen behøver at vente. Og til de lavest mulige driftsomkostninger.

Det er også yderst vigtigt, at varmepumpen har et system, som minimerer risikoen for forekomst af legionella bakterier.

Thermia har udviklet teknologier, som hurtigt kan producere store mængder af varmt vand uden at bruge ekstra energi: TWS – Tap Water Stratification og HGW – Hot Gas Water heaters.

Det er vigtigt for din komfort, at varmtvandsbeholderen genopfyldes og opvarmes hurtigt.

Køling

Lorem ipsum

Alle varmepumper med undtagelse af luft-til-luft modeller kan køle din bygning med passiv køling til lave driftsomkostninger. Passiv køling bruger kun den samme mængde energi som et par el-pærer.

Skulle passiv køling ikke være tilstrækkelig, kan Thermia varmepumper producere ekstra aktiv køling ved hjælp af en kompressor.

Passiv køling kan være mere effektivt end andre systemer, som bruger separat aircondition. Og billigere.

En varm pool

Lorem ipsum

Hvis du ønsker en energieffektiv måde at opvarme din swimmingpool på, så er en varmepumpe den rigtige løsning.

Uanset om du købte din pool til familien, til træning eller måske endda af terapeutiske årsager, kunne du sikkert tænke dig at forlænge sæsonen. Især forår og efterår, hvor temperaturerne er lavere og energiregningen for opvarmning af poolen er uforholdsmæssigt høj.

Nyd en jordvarme-opvarmet pool uanset årstid, måske endda hele året, og få mere ud af dine investeringer i både pool og varmesystem.

Kontakt

Har du spørgsmål, er vi klar med viden og gode råd

Skriv til os

Din accept kan trækkes tilbage på ethvert tidspunkt ved at sende en mail til... mere
Din accept kan trækkes tilbage på ethvert tidspunkt ved at sende en mail til vores Data Protection Officer: info@thermia.com fra den samme mail adresse, som din accept vedrører. Vi profilerer ikke dine oplysninger. Dine oplysninger deles ikke udenfor den Europæiske Økonomiske Union eller med multinationale virksomheder. skjul
Administrator af dine person oplysninger er Thermia AB, Box 950, 671 29 Arvika, Sverige... mere
Administrator af dine person oplysninger er Thermia AB, Box 950, 671 29 Arvika, Sverige. Send venligst alle spørgsmål vedr. Databeskyttelse til vores Data Protection Officer: info@thermia.com.Dine oplysninger benyttes til at besvare din henvendelse under forudsætning af, at databehandling er lovlig, hvis den er påkrævet for at indgå en aftale om besvarelse. Ved at acceptere ovenstående, accepterer du samtidig, at vi må sende dig marketing indhold. Du kan finde hele vores finde fuld information om dine person oplysninger i vores fortrolighedspolitik. skjul
* Obligatorisk felt

Thermia Denmark

Thermia Varmepumper

Thermia Varmepumper

77 77 78 00