Hvad kan en varmepumpe gøre for dig?

Opvarmning

Lorem ipsum

En varmepumpe er én af de mest besparende løsninger til at dække indendørs varmebehov. Ved at bruge den opsamlede solenergi er den samtidig miljøvenlig. Vand er det mest almindelige distributionsmedium i de europæiske varmesystemer.

Sådanne systemer er ofte baseret på radiatorer og gulvvarme. Udgangstemperaturen i distributionssystemet med vand er normaltvist 30-35°C for gulvvarme og 45-55°C for radiatorer.

Uanset om det er til et nyt hus eller i et renoveringsprojekt, så giver Thermia varmepumper den temperatur, som er nødvendig i varmesystemet.

Produktion af varmt vand

Lorem ipsum

Omkring 20% af varmepumpens energiforbrug bruges til at producere varmt vand. Det er yderst vigtigt at der produceres tilstrækkeligt med varmt vand for at dække dine behov, derfor skal du sikre dig den korrekte varmepumpe til netop dette.

Fordi produktionen af varmt vand er en stor faktor ved øget produktion af dit hjems varmebehov (vandforbruget øges, mens huse isoleres bedre), er det yderst vigtigt, at varmt vand produceres i tilstrækkelig mængde og i en tilforladelig proces.

Varmt vand kan produceres uden forsinkelser. Og alt dette til de lavest mulige driftsomkostninger. Det er også yderst vigtigt, at varmepumpen har et system, som minimerer risikoen for forekomst af legionella bakterier.

Thermia har udviklet teknologier, som hurtigt kan producere store mængder af varmt vand uden at bruge ekstra energi: TWS – Tap Water Stratification og HGW – Hot Gas Water heaters.

For at opretholde komfort, er det også vigtigt, at varmtvandsbeholderen genopfyldes og genopvarmes hurtigt.

Køling af dit hus

Lorem ipsum

Ved alle varmepumper med undtagelse af dem, som har luft som kilde, er det muligt at køle bygningen med passiv køling ved lave driftsomkostninger, fordi passiv køling kun bruger ligeså meget energi som et par el-pærer.

Skulle passiv køling ikke være tilstrækkelig, kan Thermia varmepumper producere ekstra aktiv køling ved brug af en kompressor.

Dette kan være mere effektivt end andre systemer på markedet, som bruger separat aircondition.

Lad varmepumpen opvarme din pool

Lorem ipsum

Hvis du ønsker en energieffektiv måde at opvarme din swimmingpool på, så er en varmepumpe løsningen.

Du købte din pool af forskellige årsager, f.eks. til familien, træning og måske endda af terapeutiske årsager, men især om foråret og om efteråret kan du ikke fuldt ude nyde din pool, da temperaturerne er lave.

Opvarmning af din pool giver dig mulighed for at nyde poolen uanset årstid, måske endda hele året og du får derved det meste for pengene.

Kontakt

Har du spørgsmål, bedes du kontakte os

Skriv til os

Din accept kan trækkes tilbage på ethvert tidspunkt ved at sende en mail til... mere
Din accept kan trækkes tilbage på ethvert tidspunkt ved at sende en mail til vores Data Protection Officer: info@thermia.com fra den samme mail adresse, som din accept vedrører. Vi profilerer ikke dine oplysninger. Dine oplysninger deles ikke udenfor den Europæiske Økonomiske Union eller med multinationale virksomheder. skjul
Administrator af dine person oplysninger er Thermia AB, Box 950, 671 29 Arvika, Sverige... mere
Administrator af dine person oplysninger er Thermia AB, Box 950, 671 29 Arvika, Sverige. Send venligst alle spørgsmål vedr. Databeskyttelse til vores Data Protection Officer: info@thermia.com.Dine oplysninger benyttes til at besvare din henvendelse under forudsætning af, at databehandling er lovlig, hvis den er påkrævet for at indgå en aftale om besvarelse. Ved at acceptere ovenstående, accepterer du samtidig, at vi må sende dig marketing indhold. Du kan finde hele vores finde fuld information om dine person oplysninger i vores fortrolighedspolitik. skjul
* Obligatorisk felt

Thermia hovedkontor i Sverige

Thermia Varmepumper

Thermia Varmepumper

+45 24 47 23 45