Hvad er geotermisk energi?

Hvad er geotermisk energi?

Lorem ipsum

En varmepumpe udnytter den energi, der findes i jord, vand eller luft og overfører den til dit opvarmningssystem efter et simpelt princip. Varmepumpen udvinder ganske enkelt den energi, der findes i jord, luft eller vand, så den kan bruges til opvarmning, varmt vand eller til køling. På den måde skaber naturen en uovertruffen indendørs komfort med minimal indvirkning på miljøet.

Det er en god ide at indtænke vedvarende opvarmning og køling i dit nye hus, allerede når du planlægger dit projekt, men geotermisk energi er også et rent og vedligeholdelsesfrit alternativ til dit gamle varmeanlæg.

Et enkelt, genialt kredsløb, der anvender jordens naturlige energi til at opvarme dit hjem. Dine energiomkostninger falder og du bidrager til den grønne omstilling.

Fordele

  • Varme om vinteren

    Varme om vinteren

    Varmepumpen komprimerer jordvarmen og leder den videre til husets forsyningssystem – f.eks. til varmt vand, radiatorer, gulvvarme eller ventilatorer.

  • Køling om sommeren

    Køling om sommeren

    Om sommeren kan processen vendes. Varmepumpen samler varmen fra huset og lagrer den i  jorden, så huset køles af – ligesom air condition, bare meget billigere.

Kontakt

Har du spørgsmål, er vi klar med viden og gode råd

Skriv til os

Din accept kan trækkes tilbage på ethvert tidspunkt ved at sende en mail til... mere
Din accept kan trækkes tilbage på ethvert tidspunkt ved at sende en mail til vores Data Protection Officer: info@thermia.com fra den samme mail adresse, som din accept vedrører. Vi profilerer ikke dine oplysninger. Dine oplysninger deles ikke udenfor den Europæiske Økonomiske Union eller med multinationale virksomheder. skjul
Administrator af dine person oplysninger er Thermia AB, Box 950, 671 29 Arvika, Sverige... mere
Administrator af dine person oplysninger er Thermia AB, Box 950, 671 29 Arvika, Sverige. Send venligst alle spørgsmål vedr. Databeskyttelse til vores Data Protection Officer: info@thermia.com.Dine oplysninger benyttes til at besvare din henvendelse under forudsætning af, at databehandling er lovlig, hvis den er påkrævet for at indgå en aftale om besvarelse. Ved at acceptere ovenstående, accepterer du samtidig, at vi må sende dig marketing indhold. Du kan finde hele vores finde fuld information om dine person oplysninger i vores fortrolighedspolitik. skjul
* Obligatorisk felt

Thermia Denmark

Thermia Varmepumper

Thermia Varmepumper

77 77 78 00