At designe et varmesystem har aldrig været nemmere

At designe et varmesystem har aldrig været nemmere

Thermia er stolte over at kunne præsentere vores innovative nye online ”System Solution Generator”: et stærkt og praktiskt værktøj til enhver ingeniør med speciale i at designe varmesystemer.
System Solution Generator gør det muligt at vælge varmepumpe og tilbyder en række af forskellige varmesystemer. Brugere kan designe et system kun til opvarmning, opvarmning og varmt brugsvand eller indarbejde funktioner så som opvarmning af swimmingpool, køling eller en shunt kreds. Det er også muligt at tilføje yderligere varmtvandsbeholdere eller ekstra opvarmning. Når designet er færdigt, genereres automatisk en komplet liste over systemkomponenter. Både designudlægningen og komponentlisten kan gemmes under et projektnavn og vedlægges som en del af prisoverslaget til kunden.

“Designere og rådgivende ingeniører er under konstant pres for at designe og levere projekter hurtigt. Vores nye onlineværktøj vil gøre det muligt for dem at designe varmesystemer baseret på varmepumper hurtigt og præcist. Ydermere er alle systemdesign fra det nye værktøj kontrolleret og godkendt af Thermia”, forklarer Rickard Karlsson, Customer Service Center Director hos Thermia.

Ved at benytte Thermias online System Solution Generator, kan ingeniører designe hvad som helst; fra private hjem til store hoteller eller lejlighedskomplekser.

Vi håber, at designere af varmesystemer vil finde vores System Solutions Generator værdifuld og at deres kunder vil nyde fordelene af et pålideligt energisystem i mange år ud i fremtiden.

„System Solution Generator“ – arbejd hurtigere og nemmere, med det samme!

Kontakt

Har du spørgsmål, er vi klar med viden og gode råd

Skriv til os

Din accept kan trækkes tilbage på ethvert tidspunkt ved at sende en mail til... mere
Din accept kan trækkes tilbage på ethvert tidspunkt ved at sende en mail til vores Data Protection Officer: info@thermia.com fra den samme mail adresse, som din accept vedrører. Vi profilerer ikke dine oplysninger. Dine oplysninger deles ikke udenfor den Europæiske Økonomiske Union eller med multinationale virksomheder. skjul
Administrator af dine person oplysninger er Thermia AB, Box 950, 671 29 Arvika, Sverige... mere
Administrator af dine person oplysninger er Thermia AB, Box 950, 671 29 Arvika, Sverige. Send venligst alle spørgsmål vedr. Databeskyttelse til vores Data Protection Officer: info@thermia.com.Dine oplysninger benyttes til at besvare din henvendelse under forudsætning af, at databehandling er lovlig, hvis den er påkrævet for at indgå en aftale om besvarelse. Ved at acceptere ovenstående, accepterer du samtidig, at vi må sende dig marketing indhold. Du kan finde hele vores finde fuld information om dine person oplysninger i vores fortrolighedspolitik. skjul
* Obligatorisk felt

Thermia Denmark

Thermia Varmepumper

Thermia Varmepumper

77 77 78 00